S.P.Q.R. en de gediplomeerde toppizzaiolo Marco Cascella nodigen keukenprinsen en -prinsessen in spe uit om hun eigen pizza te leren bakken!
Tijdens een ongetwijfeld onvergetelijke culinaire workshop leert Marco Cascella, de gewaardeerde uitbater van pizzeria La Vecchia Napoli, je hoe je een smaakvolle ‘pizza alla romana’ (fijn, krokant en met een iets hogere boord) bereidt. Je leert zelf je deeg maken – dat je achteraf mee naar huis krijgt – en mag je pizza beleggen met je voorkeursingrediënten, zodat die een hoogst persoonlijke creatie wordt. Nadien degusteert iedereen ter plaatse zijn eigen pizza met een drankje naar keuze (bier/wijn/frisdrank), al wordt het natuurlijk pas echt leuk als je van elkaars pizza mag proeven.
De pizzaworkshop vindt plaats op zondag 27 oktober van 10 tot 13 uur in Pizzeria La Vecchia Napoli, Pensstraat 6 in Leuven.
Registratie vooraf is verplicht en is pas genoteerd na aanmelding met je naam en e-mailadres aan chris@spqr.be én betaling van 25 euro (voor leden) of 30 euro (voor niet-leden) op de rekening IBAN BE91 6528 4463 6676 van S.P.Q.R. FV te Leuven met vermelding van je naam. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20. Personen die zich aanmelden en betalen nadat dit aantal bereikt is, krijgen prioriteit bij een eventuele tweede sessie of krijgen hun inschrijvingsgeld terugbetaald.
Afsluiting van de inschrijvingen en betalingen: donderdag 24 oktober.